Hypotheek voor nieuwbouw in Uddel

woensdag, 21 december 2011

Eindelijk!’ zullen veel (oud-)inwoners denken bij het nieuwbouw­project de Velúwte op het voormalige bedrijfsterrein Kayim. Zowel starters als mensen die graag een betaalbare vervolgstap willen maken in hun wooncarrière, krijgen hier de kans.

Wonen in Uddel betekent genieten van een groene omgeving. Door de landelijke ligging midden in de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe, is de natuur altijd dichtbij.

In het dorp zijn alle basisvoorzieningen voor handen. En dankzij goede ontsluitingswegen bent u zo in Apeldoorn of Harderwijk. Ook de aansluiting op de A1 maakt Uddel goed bereikbaar. De Velúwte is mede daardoor een prachtplek om te wonen.

Rust en ruimte

Een groot deel van de woningen is gesitueerd rondom een hof. Hier is alleen sprake van bestemmingsverkeer. Voor opgroeiende kinderen een ideale woon- en speelomgeving, maar ook voor diegenen die rust en ruimte zoeken in én om hun huis.

Bekijk de website van De Veluwte.

Banken en geldverstrekkers bieden speciale nieuwbouw hypotheken. Wij helpen u daarbij!

Een hypotheek voor nieuwbouw is over het algemeen makkelijker te krijgen dan een hypotheek voor bestaande bouw. Dit omdat het algemene waarde risico voor een bank kleiner is bij een nieuwbouwwoning en de hypotheek daardoor minder risicovol is.

De speciale arrangementen voor nieuwbouw hypotheken kenmerken zich doorgaans door:

* lagere rentetarieven
* soepele nieuwbouw voorwaarden
* 0% hypotheek afsluitkosten
* 0% afsluitprovisie
* aantrekkelijke rentekortingen nieuwbouw
* langere geldigheid offerte

Alle varianten van een hypotheek voor uw nieuwbouwwoning besparen u snel duizenden euro's.

Meer weten over hypotheek nieuwbouw en uw hypotheek (on)mogelijkheden?
Gebruik ons contactformulier of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief). Na ontvangst van uw bericht nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Hypotheek Nieuwbouw werkt samen met ruim 68 banken en verzekeraars en kunnen u vrijwel altijd een goedkopere hypotheek voor uw nieuwbouwwoning aanbieden dan uw eigen bank.

Natuurlijk werken bij ons erkend hypotheekadviseurs die gespecialiseerd zijn in hypotheken voor nieuwbouwwoningen.


« Terug naar nieuwsoverzicht