Uniek (starters) rentevoordeel: 2 jaar lang 0,4% extra rentekorting via FACN

woensdag, 9 april 2008

Nu een vliegende hypotheek start maken via Financieel Adviescentrum Nederland!

Starters en doorstromers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken tijdens de eerste, extra dure jaren in hun nieuwe woning. Wij kunnen u vanaf heden een extra voordeel bieden: een lage aanvangsrente met de zekerheid van een langere rentevaste periode.

Goed van start met 0,4% rentekorting in de 1e 2 jaar, dus 0,8% totaal rentekorting!

De hoogste rentekorting kan gecombineerd worden met bijna alle hypotheekvormen (Annuïteiten uitgezonderd). Het principe is eenvoudig: u kiest voor een rentevaste periode van zeven, vijftien, twintig of dertig jaar en geniet in de 1e twee jaar van de gekozen periode een extra rentekorting van 0,4% per jaar!
Bij een gemiddelde hypotheek (€ 250.000) betekent dit al snel een bruto besparing van 2.000 euro. Deze unieke extra rentekorting komt bovenop de al via ons geldende rentekorting van 0,1% gedurende de gehele looptijd van de hypotheek.

Levensloop Hypotheek Rekening en Spaarhypotheek

Wanneer u kiest voor de extra 0,4% rentekorting in de 1e 2 jaar in combinatie met een spaarhypotheek, dan is de rentevergoeding gelijk aan de hypotheekrente zonder de extra-rentekorting!
De rentekorting gaat dus niet ten koste van het rendement spaarpolis en heeft geen premieverhogend effect.

Vanwege de hoge rentevergoeding is het niet toegestaan om gedurende de 1e 2 jaar een hoge storting te doen op de spaarhypotheekrekening. Een extra storting in andere fondsen is wel mogelijk.

Meer weten? Vast wel! Neem vrijblijvend contact met ons op en profiteer!

« Terug naar nieuwsoverzicht