Grootste overzicht nieuwbouwwoningen

donderdag, 20 mei 2010

Met bijna 250.000 nieuwbouw huizen, bouwkavels en appartementen biedt de onafhankelijke website (potentiële) kopers het compleetste overzicht van nieuwbouwwoningen in Nederland. Bezoekers kunnen gemakkelijk doorklikken naar het aanbod in de gemeente van hun keuze. Kijk hiervoor op de de startpagina van www.nieuwbouw-nederland.nl.

Vele tienduizenden Nederlanders zijn op zoek naar een nieuwbouwwoning in hun omgeving. Maar het blijkt vaak lastig om een compleet overzicht te krijgen. 'Daarin brengen wij verandering', zegt directeur Arjan Veelers van Nieuwbouw-Nederland.nl. 'Onze website brengt alle relevante informatie bij elkaar, op een zeer gebruiksvriendelijke manier.

Bovendien klik je zo door naar de gemeente(n) van je keuze. Daar vindt de bezoeker een overzicht van alle lopende én toekomstige nieuwbouwprojecten. Koop én huur, in alle prijsklassen.

Voor het meest aantrekkelijke aanbod nieuwbouwhypotheken en jouw mogelijkheden, neem je vrijblijvend en gratis contact op met www.hypotheeknieuwbouw.nl

« Terug naar nieuwsoverzicht