Aegon nieuwbouw hypotheek

dinsdag, 23 maart 2010

Hieronder treft u een samenvatting van enkele kenmerken van de nieuwbouw hypotheek regeling van Aegon Hypotheken. Nog meer voordeel op de toch al scherpe maandlasten van deze nieuwbouw hypotheek:

U kunt de Aegon nieuwbouw hypotheek via ons zonder provisie en zonder 1% afsluitkosten afsluiten.

Aegon nieuwbouw hypotheek rentetarief
Voor nieuwbouwwoningen (niet van toepassing bij recreatiewoningen) geldt gedurende de eerste rentevastperiode een speciaal nieuwbouwtarief. Het nieuwbouwtarief ligt 0,2% lager dan het reguliere rentetarief. Het nieuwbouwtarief geldt alleen voor de vaste rentes (minimaal 2 jaar en maximaal 30 jaar) en niet voor de variabele rente, oriëntatierente en krediethypotheekrente.

Aegon nieuwbouw hypotheek executiewaarde
Bij nieuwbouw wordt de executiewaarde bepaald op 90% van de stichtingskosten.

Aegon nieuwbouw hypotheektaxatie
Een nieuwbouwwoning hoeft niet getaxeerd te worden voor Aegon. AEGON stelt de executiewaarde van de nieuwbouwwoning op 100% van de stichtingskosten. Dit is de koopaanneemsom inclusief het daarin opgenomen bedrag aan bouwrente plus maximaal 100% van het uitgevoerde meerwerk.

Aegon nieuwbouw hypotheek geldigheid offerte
Een tijdig geaccepteerde hypotheekofferte blijft geldig tot drie maanden na dagtekening. Bij nieuwbouw is de
geldigheidstermijn zes maanden na dagtekening. U kunt de termijn eenmalig tot één jaar verlengen.

Rente tijdens nieuwbouw
Bij nieuwbouw kan uw klant de hypotheekrente die tijdens de bouw betaald moet worden, meefinancieren en betalen uit het bouwdepot. Dit geldt tot een maximum van 10% van de stichtingskosten van de woning. De rente voor deze ‘extra’ lening (rentedepot) kan niet worden afgetrokken.

Overbruggingskrediet Aegon nieuwbouw hypotheek
De maximale duur van het overbruggingskrediet is twaalf maanden. Deze termijn kan bij nieuwbouw worden verlengd tot het moment van oplevering.

Wilt u meet weten over de Aegon nieuwbouw hypotheek? Wij bieden u alle nieuwbouw arrangementen en kortingen. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier

« Terug naar nieuwsoverzicht