Zaterdag 10 april landelijke Nieuwbouwdag

maandag, 15 maart 2010

Fraaie websites, mooie animatiefilmpjes, glossy brochures en enthousiaste verhalen. Allemaal middelen om kennis te maken met nieuwbouwprojecten. Uitstékende middelen, maar ze kunnen niet op tegen een ervaring ter plekke. Die ervaring biedt de Nieuwbouwdag op zaterdag 10 april. Op die dag zijn overal in Nederland nieuwbouwprojecten open voor het publiek.

Van 11.00 tot 15.00 uur

Aan de Nieuwbouwdag doen landelijk tientallen ontwikkelaars en woningcorporaties mee. Al die partijen stellen zo'n 200 projecten open. Het gaat om zowel koop- als huurwoningen. Deskundige medewerkers leiden de bezoekers rond en geven antwoord op vragen. De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur. De Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die ook de partij is achter de landelijke nieuwbouwsite niki.nl, wordt bij de organisatie ondersteund door de NVB en de Neprom, de brancheorganisaties van projectontwikkelaars. (Bron: Stichting LNP)

Meer weten over uw nieuwbouw hypotheek (on)mogelijkheden?
Gebruik ons contactformulier of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief). Na ontvangst van uw bericht nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

« Terug naar nieuwsoverzicht