Delta Lloyd Nieuwbouw Hypotheek

zaterdag, 13 februari 2010

Klanten die een nieuwbouwwoning willen financieren, stellen andere eisen en voorwaarden aan een hypotheek dan klanten die een bestaande woning kopen. Daarom biedt Delta Lloyd de Delta Lloyd Nieuwbouw Hypotheek.

Gezien de huidige marktomstandigheden willen klanten die een bestaande woning kopen vanwege zekerheid graag een langere geldigheid van de offerte. Ook deze klanten kunnen gebruik maken van Delta Lloyd Nieuwbouw Hypotheek. Anders dan de naam doet vermoeden is de Delta Lloyd Nieuwbouw Hypotheek ook aan te vragen voor bestaande bouw.

Rentetarief
De Delta Lloyd Nieuwbouw Hypotheek heeft een eigen, zelfstandig, rentetarief.

Door de volgende kenmerken onderscheidt de Delta Lloyd Nieuwbouw Hypotheek zich van andere aanbieders. De belangrijkste kenmerken zijn:

* Ook af te sluiten voor bestaande bouw
* De offerte is maximaal 11 maanden geldig (standaard 7 maanden plus 4 maanden verlenging tegen eventuele bereidstellingsprovisie)
* De offerterente is gelijk aan de passeerrente
* De vergoeding over het bouwdepot is gelijk aan de (gemiddelde) hypotheekrente
* U kunt kiezen voor rentevastperiodes van maandvariabel tot 30 jaar vast
* De Nieuwbouw Hypotheek heeft een eigen, zelfstandig, rentetarief
* Een aflossingsvrije lening is mogelijk tot 90% van de executiewaarde
* Bij annulering van een geaccepteerde offerte door de aanvrager bedragen de annuleringskosten 1,5% vergoeding over de hoofdsom. Uitzonderingen: overlijden arbeidsongeschiktheid en niet doorgaan van het bouwproject
* Het product biedt zekerheid in combinatie met een goede rente.

« Terug naar nieuwsoverzicht