Florius nieuwbouw hypotheek zonder rente opslagen

woensdag, 3 februari 2010

Eén tarief voor alle aflosvormen* met en zonder afsluitkosten. Dat gaat elke Florius Hypotheek u bieden per 1 februari 2010. En zoals u weet, bieden wij u de Florius Profijt Hypotheek voor uw nieuwbouw woning altijd al zonder 1% afsluitkosten.

Nu kunnen wij u de Florius Profijt Nieuwbouw hypotheek ook zonder rente opslag aanbieden!

Florius staat voor een éénvoudig en transparant productassortiment met een uitstekende prijs-prestatie verhouding. Om het presenteren van hun assortiment verder te vereenvoudigen en uw keuze voor hypotheekvorm(en) niet te laten beïnvloeden door renteverschillen, gaat Florius vanaf 1 februari a.s. één tarief voeren voor alle aflosvormen*.

De opslagen voor de Florius(Bank)Spaar Hypotheek, Hybride Hypotheek en Vermogensopbouw Hypotheek, komen dan voor nieuwe leningen te vervallen.

Dit betekent dat u ook geen doorlopende provisie meer betaalt. Uw maandlast wordt zo nog lager en de kosten transparanter.

Daarmee is het verschil tussen nieuwbouw hypotheken met en zonder afsluitkosten scherper en makkelijker communiceerbaar dan voorheen. Uiteindelijk bepaalt u in samenspraak met ons, op welke wijze wij beloond gaan worden.

Is een Florius nieuwbouw hypotheek "zonder afsluitkosten" 100% provisieloos?

Of een Florius hypotheek "zonder afsluitkosten" helemaal zonder provisie is, is afhankelijk van eventuele aanvullende vergoedingen die worden uitbetaald. Indien de adviseur zijn aanvraag via een franchiseketen, serviceprovider of volmacht indient, is er sprake van een Aanvullende Vergoeding. Deze Aanvullende Vergoeding wordt uitbetaald in de vorm van afsluit- en doorlopende provisie. Werkt de adviseur geheel zelfstandig, dan kan hij in de meeste gevallen 100% provisieloos adviseren.

Hypotheek Nieuwbouw werkt zelfstandig met Florius samen en wij kunnen u dus 100% provisieloos de Florius Hypotheek van uw keuze aanbieden. Vergelijk met uw eigen adviseur en bespaar veel geld op uw nieuwbouw hypotheek van Florius.

Neem gerust contact met ons op of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief)

Dit uniforme tarief geldt zowel voor nieuwe hypotheken met als nieuwe hypotheken zonder afsluitkosten.

* De Florius Krediet Hypotheek houdt een opslag van 0,2% in verband met de hogere beheerskosten van dit product.

« Terug naar nieuwsoverzicht