Aegon nieuwbouw hypotheek: 0% afsluitkosten

maandag, 4 januari 2010

De nieuwbouw hypotheek van Aegon sluit u via ons extra aantrekkelijk af. Zo zijn de tarieven 0,2% lager, geven wij u 0,1% extra rentekorting hier bovenop en kunnen wij in veel gevallen rente-opslagen voor bijvoorbeeld een spaarhypotheek verlagen.

Hieronder treft u een samenvatting van enkele kenmerken van de nieuwbouw hypotheek regeling van Aegon Hypotheken.

Nieuwbouwtarief Aegon Hypotheken

Voor nieuwbouwwoningen (niet van toepassing bij recreatiewoningen) geldt gedurende de eerste rentevastperiode een speciaal nieuwbouwtarief. Het nieuwbouwtarief ligt 0,2% lager dan het reguliere rentetarief. Het nieuwbouwtarief geldt alleen voor de vaste rentes (minimaal 2 jaar en maximaal 30 jaar) en niet voor de variabele rente, oriëntatierente en krediethypotheekrente.

Executiewaarde nieuwbouw Aegon Hypotheken
Bij nieuwbouw wordt de executiewaarde bepaald op 90% van de stichtingskosten.

Nieuwbouw taxatie Aegon Hypotheken
Een nieuwbouwwoning hoeft niet getaxeerd te worden voor Aegon. AEGON stelt de executiewaarde van de nieuwbouwwoning op 100% van de stichtingskosten. Dit is de koopaanneemsom inclusief het daarin opgenomen bedrag aan bouwrente plus maximaal 100% van het uitgevoerde meerwerk.

Geldigheid nieuwbouw hypotheek offerte Aegon Hypotheken
Een tijdig geaccepteerde hypotheekofferte blijft geldig tot drie maanden na dagtekening. Bij nieuwbouw is de
geldigheidstermijn zes maanden na dagtekening. U kunt de termijn eenmalig tot één jaar verlengen.

Rente tijdens nieuwbouw
Bij nieuwbouw kan uw klant de hypotheekrente die tijdens de bouw betaald moet worden, meefinancieren en betalen uit het bouwdepot. Dit geldt tot een maximum van 10% van de stichtingskosten van de woning. De rente voor deze ‘extra’ lening (rentedepot) kan niet worden afgetrokken.

Overbruggingskrediet nieuwbouw
De maximale duur van het overbruggingskrediet is twaalf maanden. Deze termijn kan bij nieuwbouw worden verlengd tot het moment van oplevering.

Wilt u meet weten over hypotheken en nieuwbouw? Wij bieden u alle hypotheek nieuwbouw arrangementen en kortingen. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier

« Terug naar nieuwsoverzicht