SNS Spaarrekening Hypotheek en Beleggingsrekening hypotheek

zondag, 30 maart 2008

SNS Bank introduceert de SNS Spaarrekening Hypotheek en de SNS Beleggingsrekening Hypotheek.
Deze nieuwe aflossingsvormen zijn mogelijk door de wet Banksparen.

De SNS Spaarrekening Hypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek met een spaarrekening. Om de hypotheek af te lossen, spaart de klant maandelijks een bedrag op een geblokkeerde spaarrekening. Het rentepercentage dat vergoed wordt over het spaarsaldo is gelijk aan het rentepercentage van de hypotheek.

De SNS Beleggingsrekening Hypotheek combineert een aflossingvrije hypotheek met een beleggingsrekening. Om de hypotheek (deels) af te lossen, belegt de klant maandelijks een bedrag op een geblokkeerde beleggingsrekening. De maandelijkse inleg op de beleggingsrekening wordt belegd in duurzame ASN Fondsen.

Voordelen voor u:

De SNS Spaarrekening Hypotheek en de SNS Beleggingsrekening Hypotheek vallen onder SNS Budget hypotheek, dus tot 0,5% rentekorting mogelijk
De nieuwe aflossingsvormen onder de SNS Budget Hypotheek zijn fiscaal aantrekkelijk doordat de spaarrekening en de beleggingsrekening in box 1 vallen.
Een overlijdensrisicoverzekering is niet verplicht vanuit het product. Op grond van de Acceptatienormen Hypotheken kan dit wel verplicht gesteld worden.
Zowel de SNS Spaarrekening Hypotheek als SNS Beleggingsrekening Hypotheek kent geen oplag.

Meer weten? Neem ontact met ons op.

Nieuws


« Terug naar nieuwsoverzicht