Starters ook met nieuwbouw steuntje in de rug

vrijdag, 20 februari 2009

We hebben weer iets nieuws: het Direktbank Startsteuntje. Een handige hypotheekoptie die gekoppeld kan worden aan alle Direktbank-hypotheekvormen en waarmee voor starters een ruimere hypothecaire lening binnen bereik komt. Tot wel 30% extra!

Voor starters op de woningmarkt is het verkijgen van een startershypotheek voor de woning vaak niet makkelijk. Om de eenvoudige reden dat het inkomen (nog) niet voldoende is om de benodigde hypotheek te krijgen. Deze starters kunnen vanaf nu toch goed beginnen met het Direktbank Startsteuntje.

Direktbank maakt het starters makkelijker

Bij het Startsteuntje worden de ouders* hoofdelijk medeschuldenaar voor de hypothecaire lening van hun zoon/dochter. Zo helpen ouders de starter een handje. Tot het moment dat de starter zelf voldoet aan de acceptatienorm voor de lening en de ondersteuning. Dan kan, op verzoek van de klant, het Startsteuntje worden beëindigd.

* Daar waar gesproken wordt over ouders kunt u ook broer of zus lezen.

Startsteuntje vraagt om professioneel hypotheekadvies

Een Direktbank-hypotheek in combinatie met het Startsteuntje is geen standaardproduct. Het vraagt om professionele ondersteuning en helder advies van een onafhankelijke adviseur. Als geen ander kunnen wij u klanten wijzen op de mogelijkheden en de consequenties. En kunnen wij u aangeven of het Startsteuntje in uw specifieke geval een interessante optie is.

[b]Wij hebben voor u een leaflet Starterssteuntje beschikbaar, waarin alle informatie overzichtelijk op een rij staat.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het nieuwe Direktbank Startsteuntje? Gebruik ons Contactformulier.

« Terug naar nieuwsoverzicht