Startershypotheken met retourprovisie: extra aantrekkelijk

maandag, 24 maart 2008

Starters hebben het moeilijk op de huizenmarkt, maar er zijn mooie startershypotheek producten. De bij ons aangesloten erkend hypotheekadviseurs helpen onafhankelijk bij het zoeken naar de beste startershypotheek voor jou. Een echte startershypotheek op maat dus! En de eerste stap op weg naar je droomhuis!

Plus de hypotheekprovisie retour zodat je extra goed begint aan je nieuwe huis met de laagste aflsuitkosten voor Startershypotheken!

Goed onderbouwd startershypotheek plan
Een erkend hypotheekadviseur adviseert je graag. Een speciale startershypotheek wordt door veel banken aangeboden, ze verschillen wel. Op basis van een goed onderbouwd startershypotheek plan zijn er genoeg mogelijkheden om tot betaalbare maandlasten te komen. En dus een optimale startershypotheek!

Persoonlijk en erkend hypotheekadvies
De bij ons aangesloten erkend hypotheekadviseurs, zijn echte hypotheekspecialisten. Zij brengen jouw woonwensen in kaart, maken een goede analyse van je financiële situatie en komen met een persoonlijk hypotheekadvies voor de best passende startershypotheek. Omdat zij allemaal onafhankelijk zijn, kunnen ze een hypotheekvoorstel maken voor de startershypotheek met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Compleet starters pakket
Jouw Startershypotheek wordt tot in de puntjes verzorgd. Maar de erkend hypotheekadviseur kan méér voor je betekenen. Zo kunnen zij ook onafhankelijk adviseren over passende (huis)verzekeringen, zodat jouw woning en spullen goed verzekerd zijn. Een compleet starters pakket dus!

Ga je droomhuis achterna en laat ons zoeken naar de beste Startershypotheek met retourprovisie! Neem gratis contact met ons op, we helpen je graag.

« Terug naar nieuwsoverzicht