actie afloop rentevaste periode hypotheken

woensdag, 26 november 2008

Klanten met een AEGON hypotheek waarvan de rentevaste periode afloopt, ontvangen een nieuw rentevoorstel met een rentekorting van 0,15%.

Actietarief tot 10 mei 2009

Klanten ontvangen in het rentevoorstel voor de verlenging, naast het reguliere tarief, ook een aanbod om te kiezen voor een rentekorting van 0,15%. Voor het actietarief geldt: offerterente is contractrente (dalrente geldt niet voor het actietarief, wel voor het reguliere verlengingstarief). Het actietarief geldt voor alle vaste rentes die in het rentevoorstel staan en voor de hele nieuwe gekozen rentevaste periode.

Keuzeformulier

De klant kan zijn keuze aangeven op het formulier dat Aegon als bijlage bij het rentevoorstel voegt. Een klant kan alleen gebruik maken van het actietarief als het keuzeformulier uiterlijk 14 dagen na dagtekening ingevuld en ondertekend in bezit is van Aegon.

Meer weten over de mogelijkheden bij hypotheek verlengen of afloop rentevastperiode? Kortingen door retourprovisie? Een concurrerend renteverlengingsvoorstel? Gebruik gratis ons contactformulier .

« Terug naar nieuwsoverzicht