Beloning tussenpersoon centraal bij Tros RADAR

zondag, 23 november 2008

In 2009 moet een nieuwe wet zorgen voor duidelijkheid over hoeveel u aan een tussenpersoon betaalt. Dus hoeveel de beloning van een tussenpersoon is. Is die nieuwe wet toereikend genoeg? En hoeveel blijft er aan de strijkstok hangen van de tussenpersoon, bij het afsluiten van een hypotheek?
Dit is o.a. het onderwerp van Tros RADAR van maandag 24 november aanstaande.

Het onderwerp is helder: hoeveel verdient de tussenpersoon? Zo helder is ook de werkwijze van FACN. U bepaalt als klant van FACN zélf wat de advieskosten en dus verdiensten van ons als tussenpersoon zijn. Wij laten u ook zien wat de provisie is op hypotheek en verzekering.

Alles boven de afsluitprovisie, ontvangt u van ons terug. Helder en zwart op wit. Er blijft dus geen afsluitprovisie aan de strijkstok hangen. Goed en erkend advies tegen eerlijke verdiensten voor de tussenpersoon. Doorlopende provisie ziet de wetgever als vergoeding voor toekomstige service.

FACN werkt met vaste bemiddelingskosten en al het meerdere aan provisie krijgt u terug als retourprovisie. Dus de laagste afsluitkosten en premies plus écht onafhankelijk advies.

U kunt kiezen uit 3 soorten dienstverlening met de laagste afsluitkosten:

- klik hier als u weet welke hypotheek u wilt en geen advies nodig heeft
- klik hier als u persoonlijk hypotheekadvies wilt
- klik hier als u advies wilt op uurtarief

U bespaart via FACN duizenden euro's afsluitkosten op exact dezelfde hypotheek! En u weet precies wat onze verdiensten als tussenpersoon zijn!

Meer informatie over FACN en vaste bemiddelingskosten, verdiensten tussenpersoon en retourprovisie? Stuur uw bericht of klik hier .

« Terug naar nieuwsoverzicht