Overlijdensrisicoverzekering nabestaanden

dinsdag, 11 november 2008

Kunt u alle lasten nog dragen als er schouders wegvallen?

Het leven is kostbaar. En duur. In de meeste huishoudens worden de lasten dan ook gedragen door twee personen. Maar wat gebeurt er als er schouders wegvallen? Kunnen de lasten dan nog wel gedragen worden? En wie doet dan de huishouding?

Natuurlijk stelt u uzelf die vragen liever niet. Maar toch is het verstandig om dat wel te doen.
Want niemand wil z’n gezin met te zware lasten achterlaten. Voor een paar tientjes per maand kunt u hen tegen dit financiële leed beschermen middels een goede en goedkope overlijdensrisicoverzekering.

Met een overlijdensrisicoverzekering kunnen uw nabestaanden niet alleen de woonlasten dragen, maar ook het sociale leven voortzetten. Er kunnen financiële zekerheden worden ingebouwd om een hulp in de huishouding of kinderopvang van te betalen.

Kortom: voor iedereen die z’n gezin lief heeft en deze graag een financiële schouder wil geven om op te steunen in moeilijke tijden is een overlijdensrisicoverzekering het overwegen waard. Temeer, omdat de verzekering bijzonder gunstige voorwaarden heeft in combinatie met een aantrekkelijke premie .

Voor een premievergelijk voor een goedkope(re) maar goede overlijdensrisicoverzekering kunt u online het premievergelijk aanvragen of het aanvraagformulier premievergelijk downloaden .

« Terug naar nieuwsoverzicht