In 2008 voor het laatst belastingvoordeel!

donderdag, 30 oktober 2008

Een uitvaartverzekering niets voor u? Veel van onze cliënten dachten er precies zo over. Vooral cliënten met voldoende financiële middelen. Misschien ziet u de voordelen van een uitvaartverzekering niet meteen. Toch zijn die er wel degelijk.

Interessante aftrekpost
In 2008 betaalt de fiscus voor het laatst nog mee wanneer u een koopsomstorting doet ten behoeve van een (natura) uitvaartverzekering. U financiert uw uitvaart vooraf en voert de kosten op als bijzondere uitgave. Dit kan u duizenden euro’s belastingvoordeel opleveren.

Gemak
Bij een koopsomstorting betaalt u de premie voor uw uitvaartverzekering ineens. U heeft dus nooit meer te maken met premiestijgingen én u bent uiteindelijk goedkoper uit dan bij maandelijkse of jaarlijkse stortingen.

In uw situatie kan een koopsomstorting wellicht veel voordeel opleveren. Bent u benieuwd of een koopsomstorting u ook duizenden euro’s belastingvoordeel oplevert? Door een paar vragen te beantwoorden, krijgt u direct een indicatie wat uw persoonlijke (fiscale) voordeel is. Hierbij wordt uitgegaan van een uitvaartverzekering met een gelduitkering en een naturaclausule.

Bereken hier uw fiscaal voordeel


« Terug naar nieuwsoverzicht