Waerdevol Woonlastenverzekering

dinsdag, 28 oktober 2008

Wij kunnen zonder schroom stellen dat wij u de beste woonlastenverzekering van de markt bieden. Bekijk het vergelijk uit de Consument en Geldgids november 2008.

“Waerdevol financiële producten” is het nieuwe productlabel van AFAB Service Providing Holding N.V., waaronder een reeks van eigen financiële producten wordt ontwikkeld. Deze producten worden speciaal ontwikkeld voor het intermediair zoals FACN. Het eerste Waerdevol product is: de Waerdevol Woonlastenverzekering.

Waerdevol Woonlastenverzekering
De Waerdevol Woonlastenverzekering is ontwikkeld vanuit een markt die vraagt om transparantie, lagere kosten en heldere (bij voorkeur uitgebreidere) voorwaarden. Ook is er een grote vraag naar een woonlastenverzekering die zowel werknemers, zelfstandigen als ook huurders verzekert. Al deze uitgangspunten hebben aan de basis gestaan van het ontwikkelen van deze nieuwe woonlastenverzekering. En dat is gelukt!

Premiestelling
De premie voor de Waerdevol Woonlastenverzekering kan gerekend worden tot één van de scherpste in de markt. De premie kan per maand of per koopsom worden betaald, maar indien gewenst ook in combinatie van maand- en koopsompremie (hoog/laag-constructie).

Dekking
De Waerdevol Woonlastenverzekering biedt een zeer uitgebreide dekking. Er wordt namelijk uitgegaan van de meest uitgebreide definitie van arbeidsongeschiktheid. Het gaat hierbij niet alleen om op foto of scan te herkennen ziektes, maar ook om ziektes met een voor de arts herkenbaar klachtenpatroon, zoals: whiplash, burn out, RSI, gewrichtsreuma, e.d. Hierdoor wordt geen enkele ziekte uitgesloten.

Belangrijke items bij de beoordeling van woonlastenverzekeringen zijn o.a. de dekking bij rug- en psychische klachten. In beide gevallen stelt de Waerdevol Woonlastenverzekering geen aanvullende voorwaarden; alle klachten zijn gedekt!

Bovemij
De verzekeraar achter de Waerdevol Woonlastenverzekering is Bovemij Verzekeringen, terwijl de verwerking gebeurt door de Callas Group te Amsterdam.

De belangrijkste USP’s voor u op een rij:

werknemers en zelfstandigen
eigen woning bezitters en huurders
premie, koopsom of combinatiepremie (hoog/laag)
zeer scherpe premiestelling
zeer uitgebreide dekking
geen polis-, administratie- of incassokosten

Website
Op dit moment is er een speciale website in ontwikkeling voor Waerdevol Financiële producten. Hierop zal uiteraard de woonlastenverzekering uitgebreid aan bod komen maar worden ook de nog te ontwikkelen nieuwe producten opgenomen.

De kans bestaat dat u reeds op zoek bent naar de Waerdevol Woonlastenverzekering. Dit product komt namelijk als één van de beste uit de test van de Consumenten Geldgids! Als u dan www.waerdevol.nl intikt, verschijnt nu een ‘tijdelijke pagina’, totdat de site gereed is.

« Terug naar nieuwsoverzicht