Nieuwe hypotheeklijn van MoneYou

dinsdag, 19 augustus 2008

ABN Amro-dochter MoneYou heeft een nieuwe hypotheeklijn geïntroduceerd: een eenvoudige basishypotheek zonder veel extra's en met diverse aflossingsmogelijkheden. Voor het intermediair is er een beloningskeuze: een vast bedrag of beloning door de klant. "Consumenten willen geen ingewikkelde constructies meer en zijn ook minder dan vroeger bereid om financiële risico's te nemen met bijvoorbeeld beleggingshypotheken", aldus MoneYou. "En omdat de klant van vandaag zelf wil bepalen wat hij opneemt in het hypotheekpakket, is men niet verplicht om allerlei verzekeringen te sluiten, zoals een overlijdensrisicoverzekering."

De beloning van het intermediair is transparant voor de klant. De tussenpersoon kan kiezen voor een vast bedrag aan provisie (€ 2.500) of rechtstreeks door zijn klant. Volgende week start een nieuwe landelijke mediacampagne, met als motto 'OnlyMoneYou'.

Wilt u meer weten over MoneYou hypotheken, transparante afsluitkosten en retourprovisie op uw hypotheek? Neem gerust contact met ons op.

« Terug naar nieuwsoverzicht