Florius Bankspaar Hypotheek behaalt hoogste score bij MoneyView ProductRating

dinsdag, 5 augustus 2008

De Florius Bankspaar Hypotheek heeft de hoogste score behaald bij MoneyView ProductRating in de categorie ‘prijs’: vijf sterren!

MoneyView schrijft in haar Research Special Banksparen; “bij de vergelijking van spaarhypotheken en Spaarrekeningen Eigen Woning (red. de Bankspaar Hypotheken) scoren de bankspaarproducten aanzienlijk beter, zes kennen een score van 5-sterren, één bankspaarproduct scoort vier sterren en één product drie sterren, terwijl er maar één verzekering is met vijf sterren”.

Klant altijd beter uit met bankspaarproduct

In de conclusie schrijft MoneyView verder dat al met al kan worden geconcludeerd dat op dit moment – op een enkele uitzondering bij de spaarhypotheek na – men altijd beter uit is met een bankspaarhypotheek.

De uitstekende beoordeling van Bankspaar Hypotheken in het algemeen en de Florius Bankspaar Hypotheek in het bijzonder verbaast ons niet gezien het huidige succes van de Florius Bankspaar Hypotheek.

Meer weten over Banksparen of de Florius Bankspaarhypotheek? Retourprovisie ontvangen of lagere afsluitkosten voor uw bankspaarhypotheek? Neem vrijblijvend contact met ons op.


« Terug naar nieuwsoverzicht