100% online verzekeringen afsluiten

woensdag, 23 juli 2008

Vanaf 23 juli 2008 zijn wij u nu ook 100% online van dienst.

Via de website www.nuverzekerd.nl bieden wij u de mogelijkheid uw verzekeringspakket volledig online zelf samen te stellen en te beheren. En als we zeggen 100% online, dan bedoelen we ook 100% online.

24 uur per dag, 7 dagen in de week, bieden wij u inzage en overzicht in uw eigen verzekeringsportefeuille. U kunt zelf premies berekenen en direct verzekeringen afsluiten. En bent u niet tevreden, dan kunt u de verzekering direct opzeggen! Ook in geval van schade meldt u deze via de website, binnen 24 uur nemen wij dan contact op voor de schadeafhandeling.

Uw voordeel?De laagste premies . Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding! Zelf doen is het eerst verdiend. En dat merkt u aan de premie! De verzekeringspremie via www.nuverzekerd.nl behoren tot de laagste in de markt en zijn gemiddeld 20% lager dan gebruikelijk.

Wij kunnen u deze unieke extra service aanbieden via een beveiligd internetsysteem, waarbij wij op de achtergrond als adviseur altijd beschikbaar blijven voor advies en vragen.

Tijden veranderen.Verandert u mee? Ga eens kijken op onze website en klik op www.nuverzekerd.nl. U komt direct op onze verzekeringssite, waar u premies kunt berekenen en zelf verzekeringen kunt afsluiten. Na aanmelding ontvangt u uw unieke gebruikersnaam en wachtwoord en kunt u snel van start.

Heeft u vragen hierover, schroom dan niet en neem contact contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Directie FACN

« Terug naar nieuwsoverzicht