TAF introduceert de TAF Leven Personal overlijdensrisicoverzekering

woensdag, 25 juni 2008

Op 25 juni lanceert TAF onder de naam TAF Leven Personal een overlijdensrisicoverzekering waarbij de premie afhankelijk is van diverse factoren die volgens onderzoeken en statistieken van invloed zijn op de levensverwachting van mensen.

Er wordt niet alleen gekeken naar het geslacht en het rookgedrag, ook de gezondheid, de levensstijl, het inkomen, het vermogen, het opleidingsniveau én het beroep van de verzekerde(n) worden meegewogen.

Een primeur van TAF, geen enkele andere Nederlandse verzekeraar houdt met al deze factoren rekening bij de premieberekening. Daarnaast zet TAF in op zeer scherpe premies waardoor TAF één van de goedkoopste aanbieders op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland wordt. Sander Franken, directeur TAF: “Zo is TAF voor niet-rokers in negen van de tien gevallen veruit de goedkoopste. En zelfs mensen met een minder gezonde levensstijl zullen bij TAF aanzienlijk lagere premies betalen.”

Ook hebben zij het minimale en maximaal te verzekeren bedrag aangepast. U kunt nu een verzekering afsluiten vanaf € 18.000 tot maximaal € 1.500.000.

Wilt een TAF risocoverzekering zonder provisie afsluiten en dus nog goedkoper? Neem dan contact met ons op.

« Terug naar nieuwsoverzicht